Nicușor Dan TRĂDEAZĂ partidul înființat: Cu ei votez!

Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, a transmis cui îi va acorda votul la alegerile parlamentare din 6 decembrie, în detrimentul USR-PLUS.

„Trebuie să ieșim duminică în număr mare la vot. Opțiunea mea pentru votul de duminică este Partidul Național Liberal. Consider că un guvern PNL puternic este cea mai bună variantă pe care o are România în acest moment. Înainte să vă prezint argumentele, o să răspund la întrebarea evidentă care se ridică. Chiar dacă sunt fondatorul USR-ului, consider cu toată onestitatea că PNL este varianta cea mai bună pentru România astăzi”, a transmis Nicușor Dan.

„Nu vreau să spun mai multe despre USR și nu vreau să intru în polemică cu un partid care m-a sprijinit în alegerile locale. Însă, noi decidem acum viitorul României pentru următorii 4 ani. E o chestiune extrem de serioasă. De aceea, consider că este un act de responsabilitate să  vin în fața dumneavoastră, să-mi exprim și opțiunea și mai ales argumentele care stau la baza ei”, a adăugat primarul, într-o conferință de presă.

Printre argumente, Dan consideră că „PNL are cel mai solid program de guvernare, program ce are o componentă importantă de dezvoltare și, implicit, de bunăstare”. „Avem de absorbit așa cum am spus 80 de miliarde de euro, în viteză, și nu e timp de experimente, nu ne permitem. PNL a negociat această finanțare europeană și este partidul care a îndeplinit mecanismele de implementare. PNL are cea mai bună variantă de premier, Ludovic Orban”, a continuat el, lăudându-l mai apoi pe prim-ministru.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel