Niculae Bădălău: PSD trebuie să aibă un nou început

Președintele organziației PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat, luni, că partidul "trebuie să aibă un nou început" și că persoanele care au condus campania electorală "să aibă bărbăția să își asume" eșecul din alegerile prezidențiale.

„Cu toate că PSD a luat foarte multe măsuri bune, este un partid pro european, dar totuși în ultimii ani am avut probleme mari de partea umană, de caracterul oamenilor, de o comunicare defectuoasă și e clar că lucru acesta trebuie reformat. Trebuie o analiză serioasă și trebuie regândite toate liniile partidului", a spus la Digi24 Niculae Bădălău, scrie Mediafax. 

El a mai afirmat că ar trebui ca cei care au condus campania electorală să își asume acest eșec.

„Cred că Partidul Social Democrat are capacitatea de a-și crea anticorpi, de a lua o decizie în interiorul partidului. Trebuie să fim lăsați noi din interior să facem acest lucru. Cei care au condus campania electorală să aibă bărbăția să își asume. Trebuie să avem curajul să decidem. Nu mai putem funcționa așa, și pune de azi pe mâine niște oameni care efectiv nu cunosc organizarea și modul de a face politică", a mai spus Bădălău.

Bădălău a vorbit despre demisii

„În politică există un singur act - demisia. Sau alegeri, un congres. Alte soluții nu avem. PSD trebuie să aibă un nou început. Asta e clar", a mai spus senatorul PSD.

Și președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a declarat luni, după ce liderul partidului, Viorica Dăncilă, a pierdut prezidențialele, că PSD "are nevoie de un nou început", rezultatul alegerilor de duminică fiind unul "dezastruos care vine după cel la fel de prost la europarlamentare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel