Niculae Bădălău-Mihai Tudose, întâlnire la Palatul Victoria

Ciolacu, Tudose
Ciolacu, Tudose

Numărul doi din PSD tocmai a intrat în Palatul Victoria. 

UPDATE: Codrin Ștefănescu a ajuns la sediul PSD. El anunță o ședință mai furtunoasă ca niciodată. El a subliniat că nu au reușit să ajungă la o soluție, vor ajunge astăzi. ”Dacă e nevoie, vom sta și toată noaptea” a subliniat el, adăugând că ”e obligatoriu să găsim soluția finală”. 

Președintele-executiv al PSD, Niculae Bădălău, tocmai ce a intrat în sediul Guvernului, potrivit Antena 3. Este o întâlnire-cheie cu premierul chiar înainte de CExN, care va începe în mai puțin de o oră. 

[citeste si]

În același timp, în Palatul Victoria este și Marian Oprișan. 

Urmează o ședință-cheie în PSD. CExN începe la ora 16:00. Inițial, se vorbea că la această ședință premierul Mihai Tudose va explica de ce vrea să aibă un Guvern comasat și ce formulă propune. Astăzi, se vorbește despre căderea Guvernului Tudose, mai ales după conflictul dintre Mihai Tudose și Carmen Dan, un război indirect cu Liviu Dragnea, președintele PSD. Multe scenarii sunt vehiculate înainte ce această ședință din PSD, dar și multe tabere sunt conturate. Se pare că sunt multe întâlniri înainte de CExN, în același timp. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel