Niculae Bădălău: M-am săturat de cozi de topor PD-iste în PSD

Niculae Badalau Sursă FOTO: Agerpres
Niculae Badalau Sursă FOTO: Agerpres

Niculae Bădălău, senator PSD, a făcut o serie de precizări legate de ceea ce se va întâmpla vineri, la CExN al PSD.

Senatorul Niculae Bădălău a avut o intervenţie telefonică la emisiunea lui Silviu Mănăstire de la B1TV în care a făcut o serie de declaraţii dure înaintea CExN al PSD de vineri, în care se va pune pe masă scrisoarea semnată de mai mulţi lideri PSD în care i se cere demisia lui Liviu Dragnea.

Iată principalele declaraţii ale lui Niculae Bădălău:

"În momentul acesta, partidul scade în sondaje cu toate că măsurile guvernamentale sunt extrem de favorabile populaţiei şi avem o problemă de imagine, de comunicare şi atunci cineva trebuia să ridice problema asta. Atât timp cât domnul preşedinte nu citeşte până la capăt o scrisoare, cât înţelege că organismele statutare ale partidului să le facă rar şi să nu se discute nimic în ele, să prezentăm populaţiei oameni din posturi guvernamentale care nu fac faţă funcţiei pe care o ocupă, asta arată că e o stare de tensiune, de management politic destul de ciudată."

"Trebuie să reinstaurăm democraţia în partid"

"Trebuie să luăm măsuri, să reinstaurăm democraţia în partid, tocmai pentru a le oferi românilor o guvernare corectă, cinstită şi de a duce la îndeplinire programul de guvernare. Sunt un număr de lideri extrem de supăraţi şi care au spus acest lucru. Cei trei colegi au iniţiat o scrisoare în care vor ca domnul Dragnea să facă un pas înapoi." Întrebat ce vor face dacă Dragnea nu-şi va da demisia, Bădălău a declarat: "Sunt măsuri statutare în aceste cazuri. Nu uitaţi că toţi aceşti oameni au în spate parlamentari, nu se poate ieşi mâine din Comitetul Executiv fără o decizie."

"Sunt sătul de cozi de topor PD-iste"

"Eu sunt de 28 de ani în acest partid şi sunt sătul de cozi de topor PD-iste, PRM-iste care tot au intrat în partid fără a crede în doctrină şi în seriozitatea acestui partid." 

"Prin delegare, fiecare preşedinte de organizaţie este mandatat de oameni. Noi nu votăm un rege. Avem prin statut organisme prin care se conduce acest partid şi aşa e corect, să fie o dezbatere. Chiar dacă greşesc, eu discut cu colegii mei şi majoritatea decide, nu aceasta înseamnă democraţia? Nu să punem pumnul în gura nimănui."

"I-am spus că lucrurile nu funcţionează bine"

"Eu discut de un an şi jumătate cu Liviu Dragnea şi i-am spus că lucrurile nu funcţionează bine. Că modelul ăsta de conducere dictatorial, personal, nu este un model bun. De câte ori am spus câteva lucruri am fost atacat, scoate tot felul de cozi de topor... Mai are el comenzi printr-o doamnă văzută bine prin televiziuni... Stilul e de a înfiinţa cozi de topor în fiecare judeţ."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel