Nicușor Dan: Tăriceanu a intrat în inflație, a fost refuzat de parteneri

Nicușor Dan a lansat un atac la adresa președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, despre care spune că a emis un text care a fost refuzat chiar de "partenerii de majoritate". 

Iată ce spune Nicușor Dan despre Călin Popescu Tăriceanu: 

"Personalitatea lui Călin Popescu Tăriceanu a intrat în inflație. Funcția de președinte al Senatului nu-i mai este suficientă, vrea să fie nici mai mult nici mai puțin decât Curte Constituțională a României.

Azi a emis un text, scris în stilul unui decret, în care interpretează legea fundamentală în cheie personală, oferind cu de la sine putere Parlamentului supremația față de toate celelalte instituții publice. Probabil că în numele acestei supremații a intrat peste rând la coadă la permise pentru că el se simte deja suprem în raport cu Prefectura.

Din fericire, a fost refuzat politicos chiar de partenerii lui din majoritate când a pretins ca textul să fie adoptat de Parlament, ca poziție oficială a instituției. Dar așa ne dăm seama cam ce relație are Tăriceanu cu democrația și unde ar vrea să ducă el România dacă ar putea, la cheremul unei majorități parlamentare care va avea dreptul să facă tot ceea ce vrea, " a scris Nicușor Dan pe contul său de socializare. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel