Nicușor Dan, SCANDAL la Antena 3. "E un atac concertat". Amenințare în direct

Nicușor Dan a avut un schimb dur de replici cu Codrin Ștefănescu în direct la Antena 3 la "Sinteza Zilei".

Acesta a spus că USR riscă să nu fie lăsat să participe la alegeri din cauza PSD.

"Este un atac concertat al PSD. Ne-au fost contestate de trei ori listele de candidați pentru diaspora, ne-a fost contestată fuziunea. O întreagă echipă de oameni, în loc să se ocupe de lucruri serioase, stă prin tribunal. Pe unul dintre litigii, am stat ieri acolo de la 13.00 la 19.00 pentru că avocatul care reprezintă PSD a recuzat procurorul, a recuzat instanța, a mai recuzat procurorul o dată, a mai recuzat instanța încă o dată cu scopul de a întârzia procesul de fuziune care, până la urmă, a fost aprobat. Mă aștept să avem și alte contestații. Mie mi-e frică, dat fiind faptul că legea nu este foarte clară, că vor exista județe unde nu vom putea candida", a zis Nicușor Dan în debutul emisiunii. Apoi discuția a degenerat.

Vă prezentăm schimbul de replici dintre Nicușor Dan și Codrin Ștefănescu:

Codrin Ștefănescu: Domnul Nicușor Dan este un plângăcios. După ce că e plângăcios, mai este și un pic mincinos. I-am zis clar că PSD nu are de ce să-l șicaneze pentru că voturile pe care le cerșește sunt din altă zonă. Nu ia din voturile PSD.

Nicușor Dan: Am rugămintea să nu ne tutuim.

Codrin Ștefănescu: Poți să ai ce rugăminte vrei. Noi am făcut o sesizare, dar ne-a fost respinsă. Apoi Cătălin Ivan, care nu e membru PSD, a făcut o sesizare și pe baza aceasta există toată tevatura. Pentru că cei de la Biroul Electoral Central au spus că este corect ce afirmă Cătălin Ivan, dar sesizarea nu este a noastră, nu este a PSD. Nu aveam niciun interes să-l șicanăm pe Nicușor Dan. Acum se dă victimă și atacă PSD.

Nicușor Dan: Dincolo de figurile de stil, aș vrea să stabilim aici cine minte. Mie mi se pare puțin probabil ca PSD, o doamnă din Deva și un domn din Slobozia să scrie trei cereri identice. Mă gândesc că este greu să scrii trei cereri identice la distanțe așa de mari.

Codrin Ștefănescu: Mințiți, domnule Nicușor 'Ban'. (...) Nu mai intru în polemică cu domnul Nicușor Dan. Două lucruri sunt improbabile: să cadă acum un meteorit peste noi chiar în timpul emisiunii și USR să ia 5%. Eu, cu voi, aș discuta bărbătește când se sting camerele de filmat într-o altă cameră. Asta este senzația mea de român când văd tehnocrația voastră din cap.

Biroul Electoral Central (BEC) a decis, joi, să respingă înregistrarea semnului electoral depus de către Uniunea Salvaţi România (USR), condusă de Nicușor Dan, informează un comunicat de presă al instituţiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel