Nicușor Constantinescu, audiat la DNA

Nicusor Constantinescu
Nicusor Constantinescu

Fostul preşedinte al CJ Constanţa, Nicuşor Constantinescu, este cercetat în trei noi dosare de către Serviciul Teritorial Constanţa al DNA sub învinuirea de abuz în serviciu, potrivit avocatului său, Marius Mocanu, scrie Agerpres.

Marius Mocanu a declarat, la ieşirea de la DNA, că Nicuşor Constantinescu a fost citat la DNA Constanţa pentru a i se aduce la cunoştinţă faptul că este suspect în alte trei dosare de abuz în serviciu, două dintre ele fiind instrumentate pentru activitatea Regiei Judeţene de Drumuri şi Poduri (RAJDP) Constanţa şi un al treilea pentru contractele încheiate cu o societate comercială editoare de presă - Combat Press SRL.

"Domnul Constantinescu a fost transferat pentru că a fost citat în legătură cu trei noi dosare aflate pe rolul DNA Constanţa. I s-a adus la cunoştinţă calitatea de suspect, s-a dispus începerea urmăririi penale, s-a dispus administrarea dintre probe în unul dintre dosare respectiv o expertiză contabilă şi pentru moment suntem în situaţia în care am luat la cunoştinţă învinuirile din cele trei dosare şi o să solicităm procurorului de caz consultarea dosarului pentru a putea să formulăm declaraţii şi probele pe care le solicităm în apărare", a declarat avocatul.

Potrivit sursei citate, noile dosare sunt întemeiate pe rapoartele Curţii de Conturi din perioada anilor 2010, 2011, 2012, 2013.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel