Nicolicea-Prișcă, scandal în direct: Așa de bine faci pe PROSTUL

Eugen Nicolicea a avut un schimb dur de replici cu deputatul PNL, Răzvan Prișcă, în direct la România TV. Cei doi s-au contrat pe tema existenței problemelor penale în actualul Guvern. Totul a degenerat într-o adevărată ceartă. Iată replicile dintre cei doi:

Eugen Nicolicea: Ce problemă penală visați în actualul Guvern? Guvernul este din iunie. S-a întâmplat ceva în actualul Guvern? 

Răzvan Prișcă: La actualul Guvern este o problemă penală, care vizează toți membrii acestui Guvern. Aceste două doamne onorabile ar trebui să facă un pas lateral. 

Eugen Nicolicea: Nu vă faceți că nu înțelegeți că o să creadă lumea că atât puteți. Lăsați-mă cu lateralul, ce s-a întâmplat în actualul Guvern? 

Răzvan Prișcă Păi dacă ați avea cablu la televizor ați fi văzut când a apărut acel comunicat al DNA cu cele două doamne. 

Eugen Nicolicea: Băgați-vă dumneavoastră cablu și povestiți-mi mie. Credeți că dacă ridicați tonul... În ce an s-a întâmplat respectiva faptă? 

Răzvan Prișcă: Stați că nu m-am pregătit în ulei. O să mă treceți la lecție, acum. 

Eugen Nicolicea: A fost și guvernul Cioloș și guvernul Grindeanu n-ați avut cablu să aflați? Gură mare, minciuni multe. Credeți că mă acoperiți? 

Răzvan Prișcă: Tot în timpul PSD s-a întâmplat.

Eugen Nicolicea: Așa de bine faceți pe prostul că puteți să mă convingeți. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel