Nicolicea-Guran, scandal în direct la tv: "Ești beat, te duci și te culci"

Eugen Nicolicea și Virgil Guran s-au jignit, în direct, la Antena 3.

Eugen Nicolicea și Virgin Guran au început un schimb de replici acid după ce liberalul a declarat că există posibilitatea ca președintele Klaus Iohannis să câștige din primul tur alegerile prezidențiale de anul viitor.

Virgil Guran: "Există această șansă ca Iohannis să nu ajungă în turul doi, în sensul să câștige din primul tur ca să nu mai fie turul al doilea. Sigur va candida, noi nu ne dăm cu părerea, e treaba lor ce fac în coaliție, pe cine scot să candideze. Noi suntem preocupați de candidatura lui Klaus Iohannis și vă spun cu certitudine că va fi iar președintele României."

Eugen Nicolicea: "Ca să vă spun, iar sunteți pe dinafară cu Constituția. Ca să ieși din primul tur trebuie să ai jumătate plus unu din numărul total."

Virgil Guran: "Și care e problema? Dacă o să se întâmple lucrul acesta? La cum vă manifestați dumneavoastră puterea și cum conduceți în momentul de față, s-ar putea să se întâmple." 

Eugen Nicolicea: "Eu vă zic duceți-vă și vă culcați. Jumătate plus unu din numărul total de voturi nu ai avut nici la Referendum."

Virgil Guran: "Iar cu culcatul, mai târziu că mai avem treabă. Nu obosesc atât de repede ca dumneavoastră."

Eugen Nicolicea: "Nu-i vorba de obosit. Ați spus că dacă cineva îți spune să te duci să te culci, te duci să te culci. Eu vă trimit la culcare. Nu ați spus motivația pentru care cineva îți spune să te duci să te culci."

Virgil Guran: "Dumneavoastră oricum dormiți demult la putere."

Eugen Nicolicea: "Duceți-vă la culcare sau mai citiți Constituția înainte de a adormi."

Virgil Guran: "Nu este posibil, conform Constituției, să nu existe turul doi? Prestația dumneavoastră o să deranjeze atât de mult lumea încât o să iasă la vot."

Eugen Nicolicea: "Și toți o să voteze cu Iohannis. Hai că deja vă trimit a doua oară la culcare."

Virgil Guran: "Dumneavoastră vă ocupați de culcări."

Eugen Nicolicea: "Dumneavoastră ați spus mai devreme că dacă cineva îți spune că ești beat, te duci și te culci, eu zic să vă duceți să vă culcați"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel