Nicolicea, agresat și urmărit. Bacalbașa: E înfricoșător

Deputatul Nicolae Bacalbașa a reacționat după ce Eugen Nicolicea a fost agresat și urmărit pe stradă de un lider rezist.  

"E un lucru pe care îl știu foarte bine. Este o acțiune de terorism soft, plătită de structuri din afară. Finanțarea acestor indivizi de către oameni din afara țării este cunoscută și se pare că investigată. Este grav că oameni extrem de bine plătiți, care au un buget enorm și care sunt plătiți să apere Constituția, au o structură anume și nu au nici un fel de reacție și permit ca aceste lucruri să se desfășoare. Prima parte este un huliganism. Al doilea lucru pe care îl sesizez e un lucru aproape înfricoșător," a spus Nicolae Bacalbașa la Antena 3. 

Reamintim că Marian Ceaușescu a publicat pe Facebook o filmare în care arată cum s-a dus la Eugen Nicolicea, deputat social-democrat, pe stradă. Protestatarul #rezist s-a dus, îmbrăcat în vestă galbenă, la Eugen Nicolicea, l-a jignit și l-a acuzat că s-a urcat la volan beat. ”Golan” și ”nesimțit” au fost cuvintele adresate de protestatar.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel