Urmărește emisiunea live


Nicole Gibbs - primul meci după ce a scăpat de cancer. Joacă cu Simona Halep

Nicole Gibbs - primul meci după ce a scăpat de cancer. Joacă cu Simona Halep
Nicole Gibbs - primul meci după ce a scăpat de cancer. Joacă cu Simona Halep

Simona Halep o va întâlni în primul meci de pe tabloul principal de la US Open 2019 pe americanca Nicole Gibbs, numărul 135 mondial.

Jocul dintre Simona și Nicole va avea loc marţi seara, pe 27 august, pe cel de-al doilea teren, Louis Armstrong. Cele două s-au mai întâlnit o singură dată, la turneul de la Sehnezen din 2018, meci câștigat de Simona Halep. Ulterior, Nicole Gibbs a fost diagnosticată cu cancer.

'Am mers la dentist şi o excrescenţă din gura mea m-a alertat. Biopsia a arătat că sufăr de o formă rară de cancer al glandelor salivare', a anunțat Gibbs, în luna mai. Cancerul fusese depistat cu o lună înainte.

Astfel, Nicole Gibbs a ratat Roland Garros de anul acesta. Ea a fost operată cu succes de cancer, însă a trebuit să stea departe de circuit o perioadă mai lungă decât a crezut inţial și a ratat și turneul de la Wimbledon. "Veşti bune: operaţia a înlăturat cu succes cancerul! Marginile erau clare, iar în acest moment sunt liberă de cancer", a scris Gibbs pe Facebook, alături de o poză sugestivă, în care se vede un tub prin care a fost nevoită să se hrănească.

Citește și: Simona Halep, impresionată de un cadou de la Liga Profesionistă de Hochei American

Revenire după operația de cancer

Într-o recentă postare pe Facebook, Gibbs scrie: "Este greu de imaginat că, acum 6 săptămâni, mă pregăteam pentru operație (de cancer - n.r.). Astăzi, pregătirea mea pentru US OPEN este în plină desfășurare. Sunt încântată să continui să merg înainte, pentru a face senzație la NY", este mesajul ei.

Cea mai bună poziţie ocupată de Gibbs în clasamentul mondial datează din 2016, când a urcat pe locul 68. Reprezentanta Statelor Unite nu a câştigat niciun titlu WTA până acum, cele mai bune rezultate din carieră fiind calificarea în turul 3 la US Open 2014 şi la Openul Australiei 2017.

Citește și: Simona Halep US Open | Adversara din primul meci. De ce este greu pentru ea acest turneu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel