Nicolae Stanciu, transfer la Sparta Praga. A semnat

Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan
Nicolae Stanciu a dat lovitura financiară la Wuhan Three Towns. Mesajul impresarului Anamaria Prodan

Fotbalistul român Nicolae Stanciu s-a despărţit de Anderlecht Bruxelles şi este oficial jucătorul echipei Sparta Praga, cu care a semnat un contract valabil până în anul 2021, au anunţat marţi site-urile oficiale ale celor două cluburi. 

Stanciu, un mijlocaş de 24 de ani, a sosit pe 17 ianuarie la Praga, iar ziua următoare a efectuat vizita medicală. Negocierile au mai durat câteva zile, iar Stanciu a semnat în final cu Sparta, echipă la care mai joacă un român, Bogdan Vătăjelu. Stanciu va purta tricoul cu numărul zece la Sparta. 

Nicolae Stanciu a evoluat în România pentru Unirea Alba Iulia, FC Vaslui şi Steaua Bucureşti (actuala FCSB). La sfârşitul verii lui 2016, el a semnat cu Anderlecht, devenind cel mai scump jucător din istoria campionatului Belgiei, 7,8 milioane euro (bonus de 2 milioane de euro neactivat), conform RTBF. În vara lui 2016, în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, el a marcat toate cele trei goluri ale Stelei împotriva Spartei Praga, echipa bucureşteană obţinând calificarea cu scorul general de 3-1. 

Palmares la Anderlecht

Stanciu a jucat în 34 de meciuri de campionat pentru Anderlecht, reuşind cinci goluri. În sezonul trecut, Anderlecht a câştigat campionatul şi a ajuns în sferturile de finală ale Europa League. În actuala stagiune, el a fost folosit puţin de echipa din capitala Belgiei, la care mai legitimat şi Alex Chipciu. 

Mijlocaşul are 19 selecţii pentru naţionala României, pentru care a marcat şase goluri, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel