Urmărește emisiunea live


Nicolae Stanciu se întoarce în fotbalul european. A semnat pe patru ani

Nicolae Stanciu transferat
Nicolae Stanciu transferat

Nicolae Stanciu și-a încheiat aventura arabă și revine în fotbalul european, semnând pentru o echipă de Champions League.

Nicolae Stanciu a semnat un contract pe patru sezoane, până în vara lui 2023, și va purta tricoul cu numărul 7. Fostul decar al Stelei a revenit astfel în campionatul Cehiei, dar nu la Sparta, ci la Slavia, rivala tradițională.

Fotbalistul tricolor a semnat cu arabii de la Al Ahli după ce impresionase în tricoul Spartei Praga. Acum revine după 6 luni în care nu a avut realizări notabile la arabi și de unde a fugit se pare pentru că nu a fost plătit.

Stanciu, în vârsta de 26 de ani, a trecut cu bine vizita medicală și a semnat joi, 4 iulie 2019, contractul cu Slavia Praga. Internaționalul român revine astfel în Europa la o echipă de top, unde va avea un salariu anual de 1,1 milioane de euro.

La Slavia va fi coleg cu Alex Băluță, jucătorul cumparat de cehi de la Craiova. Suma de transfer vehiculată este de 6.000.000 euro. Al Ahli va deține și un procent dintr-un viitor transfer al lui Stanciu.

Stanciu a evoluat în România la Unirea Alba Iulia, FC Vaslui şi Steaua Bucureşti. El s-a transferat în 2016 la formaţia belgiană Anderlecht Bruxelles, pentru circa 10 milioane de euro, un record pentru fotbalul belgian, iar din ianuarie 2018 a îmbrăcat tricoul Spartei Praga. Stanciu a adunat 31 de selecţii în reprezentativa României, pentru care a marcat 10 goluri. Pentru Sparta, el a reuşit 10 goluri (dintre care două într-un meci cu Slavia, încheiat 3-3) şi 10 pase decisive. Slavia va evolua în play-off-ul Ligii Campionilor. În sezonul trecut, echipa s-a calificat în sferturile de finală ale Europa League unde a fost eliminată de Chelsea, viitoarea câştigătoare a competiţiei.

Citește și:

Slavia Praga, noua campioană a Cehiei

Nicolae Stanciu, situație tensionată la Al Ahli Jeddah. A refuzat să joace


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel