Nicolae Robu, audiat la DNA într-un dosar cu fonduri europene

Foto: Pressalert.ro
Foto: Pressalert.ro

Nicolae Robu, primarul Timișoarei și președintele PNL Timiș, este audiat de procurorii DNA Timișoara, acesta fiint citat  citat în dosarul reabilitării termice a blocurilor cu fonduri europene,

Nicolae Robu a fost citat în calitate de suspect, fiind cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu, folosirea de documente nereale pentru obținerea de fonduri europene, fals și uz de fals, potrivit pressalert.ro.

Dan Diaconu, viceprimarul Timișoarei și liderul PNL Timișoara, și Culiță Chiș, directorul Direcției Tehnice din Primăria Timișoara, au fost puși oficial sub acuzare, fiind cercetați penal în calitate de suspecți.

Cristian Palade, membru PNL, patronul firmei Proiect C&A SRL și rudă prin alianță cu primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a dezvăluit faptul că a lucrat pentru proiectele tehnice necesare pentru depunerea documentelor ca municipalitatea să obțină finanțări din fonduri europene încă din noiembrie 2012, deși a fost desemnat oficial câștigător al licitației de abia în 14 ianuarie 2013.

Nicolae Robu a nimerit abia a treia oară ușa care duce spre sediul DNA și a susținut „o să vedem când ies. Eu știu că totul a fost legal. Ce au făcut alții nu pot eu să vă spun. (...) Eu, personal, nu am făcut nicio greșeală și am încredere în colegi și cred că nici ei nu au făcut, dar asta se va vedea. Eu știu ce am făcut eu". Întrebat dacă s-au falsificat documente în Primăria Timișoara, Robu a susținut „Doamne ferește de așa ceva". Primarul nu a mai avut răbdare să aștepte liftul și a plecat pe scări spre sediul DNA, precizează sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel