Nicolae Popa, 'tatăl' FNI, interviu: Traian Băsescu știa

Mihai Gâdea a prezentat în ediția de marți a emisiunii ''Sinteza zillei'' primul interviu cu ''tatăl FNI'' - Nicolae Popa, realizat de jurnalistul Ana Maria Roman.

Una dintre dezvăluirile bombă făcute în acest interviu exclusiv este că fostul președinte al României, Traian Băsescu, știa de ani de zile de Nicolae Popa, acesta fiind în contact cu autoritățile române cărora li se predase cu mult timp înainte de a fi adus în țară. Însă, exact cum s-a întâmplat și cu alte ocazii, totul a fost ținut la secret și păstrat pentru campanie electorală.

În acest prim interviu acordat de Nicolae Popa, acesta povestește cum a fost luat cu avionul de la Jakarta și cum a fost pus în scenă un adevărat spectacol pentru televiziuni, dar și cine a făcut plata pentru acel transport.

Pe mine nu m-a arestat Interpolul, ci o secție nou înființată a poliției indoneziene ce era antrenată de agenți ai FBI. Trebuia o lovitură emoțională pentru ca domnul Traian Băsescu să câștige al doilea mandat. El, după primul tur, știu că era la 6 procente în urma lui Geoană. (...) În timp ce mă aflam în arest la Jakarta, un ofițer a spus că cineva de la Ambasada României vrea să vorbească cu mine. Am ajuns într-o sală unde era multă lume, presă, televiziuni și Marius Iacob, care era procuror adjunct general al României. Extrădarea mea a avut loc în 21 aprilie 2011. Laura Codruța Kovesi și Angela Nicolae a fost în Bali la o reuniune a poliției și procuraturii pentru combaterea criminalității internaționale. Aeronava a venit fără ocupanți. Am făcut escală în India, Dubai și nu am coborât niciodată din avion.", a dezvăluit Nicolae Popa.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel