EXCLUSIV  Nicolae Bănicioiu, ZVON înainte de Congresul PSD

Nicolae Bănicioiu, candidat la funcția de președinte-executiv al PSD, a vorbit, la interviul DCNews, despre un zvon din PSD. 

Nicolae Bănicioiu a afirmat că sunt zvonuri în PSD, potrivit cărora sunt delegați care l-ar putea susține la Congresul PSD de sâmbătă care ar urma să fie blocați să ajungă la Congres. Practic, aceasta ar fi manevra prin care s-ar asigura că vor câștiga doar cei care sunt apropiați liderului PSD, Liviu Dragnea. 

”Nu vreau să le devoalez numele”

”Sunt foarte mulți oameni care susțin ceea ce am făcut eu când am avut poziții oficiale în acest partid și poziții politice. Sunt foarte mulți oameni care mi-au arătat simpatie față de acest demers. Tocmai din motiv de zvonistică, nu vreau să le devoalez numele. Am auzit că nu vor mai veni delegați la Congres. Poate acești oameni nu mai ajung la Congres pentru că nu-i mai deleagă șefii lor. Dacă vor fi cazuri de genuri acesta, am să le spun. Orice nemulțumire a mea va fi spusă întâi în partid, nu mă răfuiesc cu nimeni și, mai ales, cu partidul meu niciodată. Nu sunt singur, sunt foarte mulți în spatele meu, sunt foarte mulți care gândesc la fel!” a spus Nicolae Bănicioiu, la interviul DCNews, înainte de a-și depune candidatura pentru funcția de președinte-executiv al PSD. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel