EXCLUSIV  Nicolae Bănicioiu, MESAJ despre plecarea din PSD: Voi continua lupta

banicioiu
banicioiu

Nicolae Băncioiu, recent intrat în cursa pentru funcția de președinte executiv al PSD spune că va rămâne în partid spre dezamăgirea celor care îl doresc plecat. 

Bănicioiu subliniază că va rămâne în partid ca să continue lupta și va alege calea mai ușoară, de a pleca. 

"Eu sunt vechi PSD-ist, rămân PSD-ist și voi fi alături de colegii mei. Cei care probabil mă doresc plecat nu vor avea această satifacție, pentru că nu am de ce să plec și voi continua lupta aici. Nu e de fapt o luptă, ci o datorie. Eu așa o privesc, ca pe o datorie. Nu aleg calea ușoară de a pleca în altă parte, nu asta este ideea. Dacă am o părere, ideea este să-mi conving colegii că este o părere bună, ori dacă nu sunt de acord cu părerile altor colegi, să încerc să le schimb punctul de vedere. Eu sunt PSD-ist pur sânge și nu cred că poate să îmi spună cineva sau să arunce cineva zvonuri de genul acesta, nici măcar în mediul online. Cei care aruncă astfel de zvonuri și le perpetuează sunt oameni care nu au bărbăția să-și arate fața, să vină în fața tuturor și să susțină acest lucru. Datoria față de partid sau față de o organizație în care ești membru nu cred că se strică așa pe la televiziuni, sau trebuie să te duci în piața publică și să spui cât ești de PSD-ist. Cred că mai trebuie să o mai și demonstrezi," a declarat Nicolae Bănicioiu. 

Deputatul PSD Nicolae Banicioiu, fost ministru al Sănătății în guvernul Victor Ponta, și-a depus miercuri candidatura pentru funcția de președinte executiv al partidului, funcție ocupată în prezent de senatorul Niculae Badalau. 

Vezi răspunsul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel