Nica, Stroe, felicitați de Tudose în ședința de guvern

Premierul Mihai Tudose i-a felicitat pe ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica, şi pe ministrul Transporturilor, Felix Stroe, pentru găsirea unui mecanism mai simplu de finanţare şi semnare a unor contracte de infrastructură rutieră. 

"O veste foarte bună, felicitări la doi dintre noii noştri colegi, domnul ministru Nica şi domnul ministru Stroe, care au găsit un mecanism mai rapid de finanţare şi semnare a unor contracte pentru infrastructura rutieră", a declarat Mihai Tudose, joi, în deschiderea şedinţei de guvern. 

La invitaţia premierului, ministrul Nica a precizat că din analiza efectuată alături de ministrul Transporturilor, Felix Stroe, şi cel al Dezvoltării Regionale, vicepremierul Paul Stănescu, a reieşit existenţa multor proiecte de calitate pentru drumurile judeţene, dar care nu erau finanţate. 

"Împreună cu Comisia Europeană am identificat un mecanism şi vom semna toate contractele de finanţare din toate judeţele până-n luna decembrie; suma estimată, 900 de milioane de euro", a arătat Marius Nica. 

Ministrul delegat pentru Fonduri Europene a adăugat că vineri va fi semnat un contract din categoria celor menţionate în judeţul Maramureş, în valoare de 50 de milioane de euro, şi, de asemenea, tot în această săptămână, alte două contracte vor fi parafate în judeţele Vrancea şi Gorj. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel