Neymar, dorit de Real Madrid și Barcelona. Real Madrid, ofertă colosală

Presa spaniolă de vineri evocă o posibilă revenire a lui Neymar în campionatul de fotbal al Spaniei, unde este dorit de Real Madrid, echipă ai cărei oficiali s-au arătat dispuşi să plătească 400 milioane euro pentru a-l cumpăra pe starul brazilian de la Paris Saint-Germain.

Cotidianul sportiv madrilen AS anunţă că reprezentanţii clubului madrilen "s-au întâlnit recent la Paris cu tatăl jucătorului", care este şi impresarul fotbalistului.

Oficialii Realului "l-au informat pe tatăl starului brazilian de interesul lor pentru recrutarea fiului său şi de intenţia de a vărsa 400 milioane euro pentru a-i convinge pe cei de la PSG", scrie ziaristul Manu Sainz, cunoscut ca un apropiat al influentului agent portughez Jorge Mendes.

Conform AS, Real Madrid dispune de importante lichidităţi, deoarece ultimul său transfer "galactic" a fost realizat în 2013, când l-a achiziţionat pe galezul Gareth Bale cu 100 milioane euro, iar "Neymar este alesul clubului madrilen pentru a deveni jucătorul cu care să domine lumea fotbalului după era Cristiano Ronaldo".

Neymar, posibilă repatriere pe Camp Nou


În schimb, ziarul catalan El Mundo Deportivo evocă o altă ipoteză, total diferită, cea a apelurilor repetate ale lui Neymar pentru a reveni la FC Barcelona, un club pe care l-a părăsit anul trecut, când PSG i-a achitat clauza de reziliere în valoare de 222 milioane euro.

"Starul brazilian s-a propus în mod repetat pentru a reveni la clubul blaugrana" în vara lui 2019, scrie cotidianul din Barcelona. Luările de contact au avut loc înainte ca PSG să fie eliminată de Real Madrid în optimile de finală ale Ligii Campionilor, Neymar fiind operat între timp la picior, în ţara sa natală.

El Mundo Deportivo adaugă că Neymar ar fi recunoscut că a făcut "o greşeală" atunci când a semnat cu PSG, evocând posibila sa revenire pe Camp Nou în discuţiile cu foşti coechipieri, cu angajaţi ai clubului catalan şi cu un oficial.

Însă ziarul catalan subliniază că Barcelona, care a cheltuit aproximativ 300 milioane euro pentru Philippe Coutinho şi Ousmane Dembele, nu are în vedere pentru moment o asemenea operaţiune, cu atât mai mult cu cât cele două părţi se află în conflict, în faţa justiţiei, din cauza primelor neachitate către fotbalistul brazilian. 

El Mundo Deportivo conchide că, deşi unii dintre responsabilii Barcelonei văd în aceste mesaje ale lui brazilianului o tentativă de a obţine un refuz pentru a-şi justifica mai bine trecerea la "eterna rivală" Real Madrid, "până în 2019 se pot întâmpla multe" în telenovela Neymar, care se află abia la început.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel