New York. Inel de logodna, găsit de poliție

inel logodna
inel logodna

Poliţia din New York a informat că a restituit proprietarei inelul de logodnă pe care aceasta îl pierduse săptămâna trecută. Este vorba de al doilea inel de logodnă pe care poliţia îl restituie în decurs de o lună, relatează EFE.

Inelul căzuse într-un canal de ventilaţie, când nefericita posesoare ieşise dintr-un bar de pe 8 Avenue. Proprietara anunţase pierderea la adresa de mail a poliţiei din districtului newyorkez Midtown North, iar doi agenţi au dat curs apelului. Poliţiştii au găsit inelul şi l-au restituit femeii în aceeaşi zi, potrivit instituţiei. 'Este al doilea inel de logodnă pe care reuşim să-l recuperăm' în decurs de o lună, a postat pe Twitter poliţia.

Gasit cu ajutorul newyorkezilor


Poliţia din New York se referea la faptul că în data de 2 decembrie a localizat în Marea Britanie un cuplu care pierduse un alt inel de logodnă când vizitaseră sectorul turistic din Times Square. În acest caz, găsirea nefericitei perechi de îndrăgostiţi - anunţată pe contul de Twitter al poliţiei - a mobilizat mulţi newyorkezi care au împărtăşit tweet-ul şi cărora agenţii le-au mulţumit pentru efortul lor.

VEZI ȘI:

BREXIT. Lovitură devastatoare pentru românii din Marea Britanie

Lady Gaga, logodnă. Inel de 400.000 de dolari



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel