New Residence București, grad de ocupare de 80%

Ansamblul rezidențial din zona Drumul Taberei - Ghencea, New Residence București, realizat de dezvoltatorul imobiliar British Romanian Investment Partnership și finalizat în octombrie 2017, are deja un grad de ocupare de 80%. 

Dezvoltat pe o suprafață totală de 10.000 mp, în zona Ghencea, ansamblul rezidențial New Residence totalizează 214 de apartamente împărțite în 7 tronsoane, în regim de înălțime mic (parter + 2 etaje + mansardă).

Proiectul a fost demarat în luna iunie  2016 și a fost finalizat în luna octombrie 2017. Proiectul include și construirea unui număr de 14 spații comerciale, pe lângă restul de 7 tronsoane de apartamente.

“Printre cei care au ales New Residence sunt familii tinere, părinți care locuiesc în zonă și investesc în apartamente pentru copiii lor, dar și investitori atrași de calitatea finisajelor și de structura ultramodernă a ansamblului rezidențial, inspirată de proiectele britanice, ceea ce face ca prețul chiriilor să fie foarte competitiv“, a declarat Cristian Mercioniu, Director General New Residence. 

Locuințele din New Residence sunt disponibile la prețul de vânzare de 1000 euro/mpc, cu TVA 5% și balconul bonus. 

Noi investiții

Pentru următoarele 24 de luni, ARDC (UK) Ltd. are în plan dezvoltarea unui ansamblu rezidențial premium, cu 130 de apartamente, în zona Timpuri Noi, un ansamblu de 40  de case individuale, tip boutique, la Măgurele și unul de locuințe în zona actualului complex New Residence, ce va avea o capacitate de aproximativ 70 de apartamente de 2 și 3 camere, tot cu regim mic de înălțime. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel