Netflix la doar 17 lei pe lună. Care este planul serviciului de streaming

Netflix ar testa un nou abonament pentru serviciul său de streaming, cu cel mai mic preț pe care l-a avut vreodată.

Netflix ar testa un nou abonament pentru serviciul său de streaming, cu cel mai mic preț pe care l-a avut vreodată, conform The Sun. Cu toate acestea, afacerea pe cinste ar permite vizionarea filmelor și serialelor preferate doar pe telefon și tabletă, așadar nu pe laptop sau la TV.

Presa engleză a scris despre pachetul care ar costa echivalentul a 17 lei pe lună în Marea Britanie (2.99 lire sterline pe lună). În comparație, cel mai ieftin abonament Netflix al englezilor este 35 de lei pe lună (5.99 lire sterline pe lună).

Pentru copii și navetiști

 (w670)

În mod normal, noul abonament ar fi dedicat copiilor sau navetiștilor care nu stau în fața televizorului pentru a urmări serialele preferate precum Stranger Things.

Netflix a lansat un trial al celui mai noi abonament în Malaysia, India și Indonezia, care va dura până la finalul anului. Nu cunoaștem încă dacă abonamentul echivalent va veni și în Statele Unite, Marea Britanie sau România, iar acest lucru poate depinde de succesul trialului.

Țările dezvoltate probabil vor fi evitate

 (w670)

Serviciul de streaming a transmis o scrisoare acționarilor său, transmițând că: „În al patrulea trimestru al lui 2019, am lansat un abonament exclusiv pentru mobile în Malaysia și Indonezia (pe care l-am introdus și în India în al treilea trimestru, anul trecut)".

Am văzut rezultate similare cu acest abonament și am crescut pas cu pas abonarea, îmbunătățind simultan retenția abonaților. Așteptăm ca abonamentul exclusiv pentru mobile să crească veniturile, lucru ce ne-ar permite să investim și mai mult în conținut pentru a fi savurat de membrii noștri și să continuăm acest ciclu", a mai transmis Netflix.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel