Urmărește emisiunea live


Netflix cumpără alte patru filme cu cel mai popular actor de pe platformă

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Serviciul de streaming a semnat un nou contract cu cel mai urmărit actor al platformei.

Netflix a extins din nou contractul cu Adam Sandler și compania Happy Madison Productions, pentru adăugarea altor patru filme, conform The Verge.

Compania a anunțat că „Murder Mystery" a fost cel mai popular film din 2019 și primul în topurile din Statele Unite, Canada, Noua Zeelandă, Australia, Mexic, Columbia, Argentina, Singapore și Emiratele Arabe Unite.

Încă patru filme

Sandler a semnat cu Netflix pentru a produce și juca în patru filme exclusive ale serviciului de streaming, încă din 2014. De atunci, actorul american a mai promis patru filme, după ce a extins contractul, în 2017.

Adam Sandler a jucat până acum în: The Ridiculous 6, The Do-Over, Sandy Wexler, The Week Of și Murder Mystery, alături de stand-up-ul 100% Fresh.

Nu se pot sătura de el

„Chiar dacă îl vezi ca Sandman, Băiatul din Apă, Billy Madison, Happy Gilmore, Nick Spitz sau pur și simplu Adam, un singur lucru e clar: membrii noștri nu se satură de el", a spus Ted Sarandos, directorul de conținut al NEtflix.

„Îi iubesc poveștile și umorul, așa cum am văzut în cazul Murder Mystery. Așadar, nu pot să nu mă bucur că extindem parteneriatul cu Adam și cu echipa Happy Maddison, pentru a livra mai multe râsete în toată lumea", a adăugat acesta.

Simțul umorului, ne prețuit

Motivul extinderii este unul simplu: spectatorii Netflix apreciază foarte mult simțul umorului lui Sandler. După datele serviciului de streaming, clienții au petrecut două miliarde de ore vizionând filmele lui Sandler din 2015, de când a apărut „The Ridiculous 6".

83 de milioane de conturi au vizionat Murder Mystery în primele patru săptămâni, dublu față de prima lună de la apariția filmului The Irishman.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel