Netanyahu - Dăncilă, subiect discuţii. Legătură de familie cu România

Mihai Ciobanu / 01 noi 2018 / 20:52 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Bejamin Netanyahu, prim-ministrul Israelului a acordat un interviu România TV în cadrul căruia a vorbit, printre altele şi despre tema discuţiilor pe care le va purta cu Viorica Dăncilă dar şi despre relaţia cu statul român. 

Întrebat care vor fi temele discuţiilor pe care le va purta la întâlnirea din Bulgaria cu premierul României, Viorica Dăncilă, Bejamin Netanyahu a declarat:

"Vom continua discuţiile pe care le-am avut la Ierusalim, atunci unde am avut o întâlnire foarte productivă: mai întâi de ordin economic, despre relaţiile dintre cele două ţări care sunt bune dar pot fi şi mai bune. În primul rând trebuie să înţelegem că israelienii şi românii au relaţii foarte strânse, iar toată lumea ştie acest lucru.

Mulţi dintre noi au rude sau prieteni în România. De exemplu chiar şi doctorul meu este român, se numeşte Herman Bercovici şi face parte din familia mea. Acest sentiment de căldură, de apropiere, e foarte important. Vom discuta despre toate instrumentele care pot ajuta la îmbunătăţirea relaţiilor dintre ţările noastre şi desigur că vom avea şi alte lucruri importante de discutat."


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22