”Nerve: Adevăr sau provocare” testează limitele publicului, din 16 septembrie, la cinema

Cu cât e riscul mai mare, cu atât e câștigul mai mare în thriller-ul palpitant ”Nerve: Adevăr sau provocare”, care îi aduce pe Emma Roberts şi Dave Franco în rolurile principale, în premieră la cinema, din 16 septembrie.

”Nerve: Adevăr sau provocare” îşi captivează audienţa cu o întrebare simplă: îţi place să priveşti sau să joci? Ceea ce a început online ca un joc amuzant de adevăr sau provocare, în care participanţii îşi asumă riscuri din ce în ce mai mari pentru recompense pe măsură, a devenit în scurt timp un fenomen global. Însă, pe măsură ce numărul utilizatorilor creşte, provocările devin din ce în ce mai periculoase.

Timida și conștiincioasa elevă Venus „Vee" Delmonico (Emma Roberts), aflată în ultimul an de liceu, evadează din zona de confort atunci când se înscrie pe negândite în jocul Nerve, o competiție plină de adrenalină transmisă în direct pe internet. Tinerii amatori de senzații tari se înfruntă unul pe celălalt printr-o serie de provocări care devin din ce în ce mai intense, de la unele ușor penibile la altele de-a dreptul mortale, în timp ce o comunitate anonimă de „privitori" îi instigă la acțiune. Când Vee trebuie să joace împreună cu un străin misterios pe nume Ian (Dave Franco), chimia lor imediată îi transformă în staruri în mediul online, aceștia devenind favoriții fanilor. Totuși, pe măsură ce noaptea se apropie de sfârșit, Vee se îndepărtează de prietenii ei dintotdeauna și își pune viața la bătaie în căutarea banilor și a faimei. Descoperind un secret privitor la trecutul lui Ian, Vee își dă seama că viitorul familiei sale e în pericol. Pe măsură ce tensiunea se acumulează, mizele cresc – iar posibilul rezultat se schimbă de la câștigi sau pierzi la trăiești sau mori.

”Nerve: Adevăr sau provocare" este regizat de Henry Joost și Ariel Schulman (Catfish, Activitate paranormală 3), scenariul fiind scris de Jessica Scharzer (Povești de groază americane, Febra disco), pe baza romanului autoarei Jeanne Ryan. În film apar Emma Roberts (Povești de groază americane, Noi suntem familia Miller), Dave Franco (Vecini de coșmar, Now You See Me: Jaful perfect), Emily Meade (Cei rămași, Acel moment penibil), Miles Heizer (Numai tată să nu fii!, The Stanford Prison Experiment), Colson Baker (Beyond the Lights, Punk's Dead: SLC Punk 2) și Juliette Lewis (Dispăruți în Wayward Pines, Ținutul din mijlocul verii).

Din 16 septembrie, vine la cinema ”Nerve: Adevăr sau provocare” un action-thriller ca un roller-coaster, un film intens, plin de suspans, cu Emma Roberts şi Dave Franco în rolurile principale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel