Nemec, transfer. Destinație surpriză, lovitură pentru FCSB

Adam Nemec este unul dintre jucătorii doriţi de Gigi Becali, dar patronul FCSB îşi poate lua adio de la atacantul lui Dinamo. Cel puţin aşa susţine presa din Turcia.

Vârful de 32 de ani s-ar fi înţeles cu gruparea de ligă secundă, Elazıgspor, clasată pe poziţia a noua. "Elazigspor a ajuns la un acord cu Nemec", susţin cei de la el-aziz.com.

Chiar şi aşa, tot joi, preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, a susţinut că cel mai probabil internaţionalul slovac va rămâne în Ştefan cel Mare până la vară.

"Patronul de la FCSB aduce vorba de Nemec în fiecare săptămână de când a intrat Nemec în ultimele şase luni de contract. Este un jucător foarte bun, îl aşteptăm înapoi, este vital să joace şi suntem siguri că îşi va duce contractul până la capăt ca să ne atingem obiectivul.

Nu există ofertă pentru Nemec şi nici pentru alt jucător în acest moment. Dacă vine o ofertă de zece milioane de euro pentru Nemec, probabil că va pleca. Dar încă nu e nicio ofertă pe adresa clubului, ne bazăm pe el pentru a ne îndeplini obiectivul", a declarat preşedintele lui Dinamo, Alexandru David, scrie Digi Sport.

Adam Nemec se află la Dinamo din septembrie 2016, atunci când a sosit liber de contract, după despărţirea de Willem Tilburg.

Atacantul slovac în vârstă de 32 de ani a fost golgheterul lui Dinamo campionatul trecut, cu 11 reuşite în 28 de partide, iar în actuala stagiune din Liga 1 a marcat de trei ori în 20 de partide.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel