Nelu Iordache, declarații. Chirieac: Ăsta e motivul!

Bogdan Chirieac, analist politic, a comentat, la Antena 3, ultimul subiect de pe scena politică, după declarațiile și acuzațiile lui Nelu Iordache. Omul de afaceri susține că fostul premier, Victor Ponta, că l-ar fi arestat pentru a-i lua afacerile.

"Nu m-aş repezi la declaraţiile domnului Nelu Iordache. Domnul Nelu Iordache era unul dintre favoriţii epocii Băsescu. Toate plângerile penale împotriva domniei sale se izbeau ca de un zid, când era vorba de DNA nu se intervenea, până când nu ştiu ce a făcut cu nişte fonduri europene (...) Când au venit cu fondurile europene, după un dosar îngheţat, atunci a venit cu DNA şi a început să aibă probleme.

După ce "l-au băgat jos", i se mai spunea Academicianul sau Sadoveanu, ţinând cont de numărul mare de denunţuri pe care le-a scris (...) Un om nepregătit pentru un lagăr de concentrare cum sunt puşcăriile din România poate că nu mai era chiar el sau a renunţat la percepte morale, dacă le-a avut vreodată. Dar de aici până la a spune că l-a băgat Ponta... Să spună şi cum a fost favorizat de regimul Băsescu. Domnul Nelu Iordache a cam comis faptele alea de care s-a tot vorbit. Nu vorbim despre un nevinovat aruncat la puşcărie şi, scos acum, începe să vorbească.

În urma protocoalelor există mii de persoane în România care au fost ţinte politice şi au fost executate cu consecinţe îngrozitoare pentru ţara noastră. Ce a spus domnul Iordache după ce a supt bine de la regimul Băsescu, după care a denunţat pe bandă rulantă? "Ia să mă pun şi eu printre cei trimiși la canal că poate voi fi considerat şi eu un element bun care a trăit sub vremuri". Ăsta este motivul. Simte că statul subteran face implozie şi atunci vorbeşte şi el.

Ovidiu Silaghi a fost un ministru al Transporturilor, obligat să treacă de la PNL la PSD să îl pună pe Crin Antonescu în dificultate pentru a nu candida la preşedinţie. Ce spune dânsul şi povesteşte... eu nu cred că a făcut doar un denunţ. Pentru credibilizare, poate ne spune cum era favorizat de regimul Băsescu", este comentariul analistului Bogdan Chirieac.

 Vezi și: Nelu Iordache, declarații. Savaliuc: DNA şi SRI au vrut să distrugă tot ce este românesc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel