Neil Lennon, antrenor Celtic: Ne-am dat cu stângul în dreptul. Am fost avertizaţi, dar nu am priceput

Neil Lennon, antrenorul echipei Celtic Glasgow, a declarat, după eliminarea din Liga Campionilor la fotbal, în urma eşecului cu CFR Cluj, că el şi jucătorii sunt singurii vinovaţi de acest lucru.

Trebuie să fim mai nemiloşi în unele momente. Noi suntem singurii vinovaţi. E o mare dezamăgire pentru noi toţi. Trebuie să acceptăm criticile care vor veni. Trebuie să ne regrupăm şi să facem în aşa fel încât să ne calificăm în Europa League, a declarat Lennon după meciul cu CFR, citat de site-ul clubului.

Cu toţii ne-am dorit fotbal de Champions League şi doar noi suntem vinovaţi că nu am primit asta. Am fost prea desfăşuraţi, iar în momentele importante ale jocului am oprit motoarele. Jucătorii sunt dezamăgiţi şi acceptăm această vină ca un grup, a mai spus tehnicianul.

Lennon a subliniat că Celtic a fost pasivă în prima repriză. Nu am fost destul de fizici, nu am avut toate elementele jocului. Am fost avertizaţi la primul gol, dar nu am priceput şi am păţit din nou la fel'', a adăugat Lennon.

După pauză am avut reacţia potrivită, dar ne-am dat cu stângul în dreptul prin golurile primite. Am condus de două ori şi am dat cu piciorul la avantaj, a concluzionat antrenorul lui Celtic.

Celtic - CFR Cluj 3-4

CFR Cluj a reuşit o calificare spectaculoasă în play-off-ul Ligii Campionilor la fotbal, după ce a învins-o pe Celtic cu scorul de 4-3 (1-0), marţi seara, la Glasgow, în manşa a doua a turului al treilea preliminar.

După 1-1 la Cluj, campioana României a făcut un meci memorabil, smulgând o victorie nesperată într-un final dramatic şi şi-a asigurat astfel cel puţin prezenţa în grupele Europa League după un meci cu un ritm sufocant. Ciprian Deac (27), Billel Omrani (74 - penalty, 80) şi George Ţucudean (90+7) au marcat pentru echipa ardeleană, în timp ce pentru campioana Scoţiei au înscris James Forrest (51), Odsonne Edouard (61) şi Ryan Christie (76).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel