Negulescu - Onea, control judiciar. Andreea Cosma: Eu am multe informații

Florentina Constantin / 25 iul 2018 / 14:30

Andreea Cosma a făcut un apel către ministrul de Interne, Carmen Dan, pentru a solicita revocarea detașării polițiștilor care au participat la fabricarea de probe. Printr-o intervenție în direct la Antena 3, a comentat situația actuală, după ce procurorii Onea și Negulescu au fost puși sub control judiciar.

"Am făcut un apel public, fără să o fac în scris, dar ca urmare a cererii a domnului ministru din 13 febr 2018... Dânsa a expediat cu poșta militară o adresă către DNA, privind încetarea detaşării poliţiştilor care au apărut în înregistrările şi fotografiile prezentate la Antena 3.

Ulterior, la 22 martie, am întrebat care este stadiul cererii. Până în prezent, DNA nu a suspendat poliţiştii care lucrează prin detaşare, să fie din nou la Ministerul de Interne, să poată fi cercetaţi.

Având în vedere că s-a dat control judiciar procurorilor Onea şi Negulescu este normal ca şi poliţiştii care au luat parte la anchetă să dea socoteală, să nu mai lucreze acolo în sediu pentru că eu am multe informaţii: lucrează încă la dosare penale", a spus Andreea Cosma.

 Anca Jurma, nu a dat un răspuns în legătura cu această solicitare

"Poate a uitat sau sunt multe lucruri care au rămas la DNA, în curs de cerere, şi ar trebui reluată cererea, mai ales că s-a schimbat conducerea DNA şi, să spunem, că este un nou pas", a mai spus Cosma.