EXCLUSIV  Negoiță, motivele REVOLTEI la adresa PSD: INADMISIBIL! Oameni puși de Dragnea să-mi închidă gura, haită de hiene care mă atacau preventiv

Robert Negoiță
Robert Negoiță

Robert Negoiță a explicat de unde a pornit revolta sa la adresa PSD și motivele pentru care impune anumite măsuri, înainte de a decide dacă se întoarce în partid. 

”Ați fost parlamentar PSD, sunteți membru PSD, ieri ați publicat o scrisoare, haideți să discutăm despre o chestiune care privește pe toți cetățenii României: Ce se întâmplă în PSD și cum s-a ajuns aici?” l-a întrebat analistul politic Bogdan Chirieac, pe Robert Negoiță. 

”Ați făcut o mențiune oarecum adevărată. De facto, nu sunt membru PSD, dar figurez acolo în scriptele dânșilor. Ar fi o mare eroare să demisionez, mai ales că am multe proiecte începute și trebuie să le finalizăm. Ce se întâmplă în PSD nu știu prea bine, pentru că nu mai sunt deloc în contact. Dar este relevant ce se întâmpla înainte ca eu să mă retrag, înainte să nu mai am nicio legătură cu această formațiune politică” a spus Robert Negoiță, pentru DCNews. 

Întrebat de Bogdan Chirieac cum relaționează cu consilierii PSD, Robert Negoiță a spus că: fără ei, nu ar fi reușit să facă atât de multe lucruri bune în Sectorul 3. 

”Haita de hiene” care-i închidea gura lui Negoiță

Despre culisele care l-au revoltat din PSD, Robert Negoiță a afirmat: ”Eu am început să produc o schimbare din interior, le-am vorbit despre transparentizare. Este inadmisibil, partidele, dar cel mai mult PSD cheltuie zeci de milioane de euro anual, din banii noștri, fără nicio procedură de achiziție și fără nicio transparență. Sunt bani publici, le-am spus de nenumărate ori. Erau niște indivizi pe acolo, puși în mod special de Dragnea ca atunci când eu încep să vorbesc să intre peste mine și să nu mă lase. Doar dacă ridicam mâna, avea o haită de hiene, indivizi de joasă speță care mă atacau preventiv” acuză Robert Negoiță, adăugând că ”n-a mai existat dezbaterea din interior” și nedând numele ”hienelor”. 

”Ședințele erau foarte rare și ne vedeam, în general, ca să dăm afară pe cineva sau să luăm din atribuții cuiva. Acele ședințe cu dezbateri principiale au fost, împreună, jumătate de oră, în ultimii trei ani” a mai acuzat primarul Sectorului 3. El a spus că n-au existat discuții despre principii. 

Primarul a mai menționat că lucrează la un bilanț, prin care vrea să arate că în cei opt ani, au inaugurat în fiecare zi lucrătoare ceva, proiecte importante, ”nu o băncuță sau un copac”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel