Negoiță face lista de TICĂLOȘI din PSD: Fifor, Oprișan, Bădălău

Robert Negoiță
Robert Negoiță

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiţă, a lansat acuze dure la adresa a trei lideri importanţi din PSD şi i-a numit "ticăloşii partidului". Este vorba despre Marian Oprişan, Niculae Bădălău şi Mihai Fifor. 

"Când mi-am dat seama că direcția în care ne duce Liviu Dragnea este fatală și când am făcut acea scrisoare, Marcel Ciolacu a semnat, nefiind unul dintre acei semnatari ticăloși care n-au mai recunoscut că n-au semnat. Cât de ticălos să fii? Gen Mihai Fifor sau Niculae Bădălău. Şi vreţi să vă mai dau un nume? Marian Oprișan”, a declarat Robert Negoiţă în exclusivitate pentru DC NEWS. 

VEZI ŞI Șansa de revigorare a PSD. Negoiță, episod cu Ciolacu: Nu a fost ticălos

Condiţie pentru revenirea în PSD

De altfel, Robert Negoiţă a anunţat că una dintre condiţiile revenirii sale în rândurile Partidului Social Democrat este îndepărtarea celor care au participat la "ticăloşiile din ultimii ani". 

"Consider necesar ca toți cei care au contribuit și au făcut posibile aceste ticăloșenii petrecute în ultimii ani să facă un pas în spate. Poate că cineva s-ar fi așteptat la o abordare diferită din partea mea. Nu este cazul, nu a fost cazul nici în trecut. Rămân consecvent acestor valori și principii, acestea fiind de fapt motivele care m–au făcut să mă îndepărtez de partid în ultima perioadă. Sunt lucruri pe care le-am spus vreme îndelungată în interiorul partidului, iar când am văzut că nu există nicio șansă de a reuși în interior, de mai bine de un an de zile, le-am spus și public.", a scris Robert Negoiţă în scrisoarea deschisă trimisă către PSD. 

VEZI ŞI Negoiță, scrisoare deschisă către PSD. Condiții pentru REVENIREA în partid, răspuns pentru Ciolacu

Până la publicarea acestui articol, Mihai Fifor, Marian Oprişan şi Niculae Bădălău nu au putut fi contactaţi pentru a răspunde acuzaţiilor lui Robert Negoiţă. În acelaşi timp, nici preşedintele interimar al PSD nu a putut fi contactat pentru a spune dacă urmează excluderi în partid în cazul reprimirii în PSD a lui Robert Negoiţă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel