Negocieri PSD, moțiune cenzură. Șerban Nicolae: Istoria nu-i va ierta

Șerban Nicolae, senator PSD, a transmis un mesaj important înaintea votului pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. "Condiționarea soluționării crizei politice de reglarea unor raporturi de putere în PSD ori de plata unor polițe personale este un act de iresponsabilitate politică, un act anti-național", a spus Șerban Nicolae. 

"Sunt senator al ROMÂNIEI, ales pe lista Partidului Social Democrat, am depus un jurământ față de Țară și poporul său, iar respectarea acestuia este prima și cea mai importantă obligație publică pe care o am. Sunt om de stat, politician responsabil în fața propriilor cetățeni. Orice probleme interne ale PSD, orice conflicte, animozități sau antipatii între membri sau grupuri din PSD, oricât de importante, de grave sau de urgente ar părea, nu pot trece niciodată înaintea interesului public. Există un timp pentru toate și o ordine de priorități.

Astăzi, Guvernul României este în avarie, și se manifestă chiar mai deficitar decât un guvern demis (sau demisionar), fără încrederea Parlamentului, fără sprijinul majorității și fără capacitatea de a răspunde pentru actele sale.

Condiționarea soluționării crizei politice de reglarea unor raporturi de putere în PSD ori de plata unor polițe personale este un act de iresponsabilitate politică, un act anti-național.

Istoria nu-i iartă și nu-i va ierta pe cei care pun interesul propriu înaintea interesului Țării. Care este nenegociabil!

Obligația mea, ca senator al României, este să fac tot ce se poate pentru ca ordinea constituțională să fie restabilită și un nou guvern să fie învestit de Parlament. Fără compromisuri cu valorile naționale fundamentale! De orice alte probleme ne vom ocupa mai apoi și nu mai înainte", a spus Șerban Nicolae.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel