Neculai Onțanu, zi DECISIVĂ în instanță

Magistrații de la Curtea de Apel București ar putea să de astăzi sentința în dosarul fostului primar al Sectorului 2 Neculai Onțanu. 

UPDATE: Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis, joi, să repună pe rolul instanţei dosarul în care fostul primar al sectorului 2 Neculai Onţanu este acuzat de luare de mită. CAB ar fi trebuit să anunţe joi sentinţa în acest dosar, însă judecătorii au hotărât să repună cauza pe rol, în vederea punerii în discuţie a încadrării juridice referitoare la infracţiunea de luare de mită. În consecinţă, instanţa a stabilit termen al procesului pentru vineri, 30 iunie. 

În dosar, Neculai Onțanu acuzat de luare de mită. Dacă instanța va da o sentință astăzi, ea nu va fi definitivă. 

La ultimul termen, din 14 iunie, procurorul DNA a cerut pedeapsa apropiată de cea maximă pentru Neculai Onțanu, adică 10 ani de închisoare cu executare.

”Având în vedere că, în calitate de primar al sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu a acceptat promisiunea unor foloase necuvenite de la martorul denunţător Borcea Cristian pentru reconstituirea unui drept de proprietate asupra mai multor terenuri şi a primit un teren cu o valoare de peste 1,4 milioane euro, vă rog să dispuneţi condamnarea inculpatului pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită la o pedeapsă cu executare orientată către maxim”, a spus atunci procurorul.

[citeste si]

De asemenea, procurorul a cerut pedepse maxime şi pentru avocata Loredana Radu, acuzată de complicitate la luare de mită şi spălarea a banilor, pentru Toma Şutru, fost secretar al Consiliului local al Sectorului 2 Bucureşti, acuzat de luare de mită şi spălare de bani şi pentru Aurel Radu, judecat pentru complicitate la luare de mită şi spălare de bani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel