Neamţ. Pompier al ISU, patru medalii de aur

Plutonierul Florin Asmarandei, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ, a obţinut 4 medalii de aur, în cadrul categoriilor OPEN şi 18 - 29 ani, la Campionatul European al Poliţiştilor şi Pompierilor ce se desfăşoară în Gibraltar. 

Potrivit informaţiilor furnizate, marţi, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, medaliile au fost obţinute la probele de aruncarea ciocanului, aruncarea greutăţii, aruncarea discului şi aruncarea suliţei. Subofiţerul este la cincea participare la acest gen de întreceri. În 2011, Florin Asmarandei a participat la campionatele mondiale de la New York la două probe, aruncarea ciocanului şi aruncarea greutăţii, unde a reuşit să obţină medalia de aur, respectiv pe cea de bronz.

Campion european, la Belfast

La ediţia din 2013, desfăşurată la Belfast, în Irlanda de Nord, Florin Asmarandei a reuşit să cucerească trei medalii, două de argint şi una de aur, la campionatele europene. În 2015, atletul-pompier a obţinut medalia de argint la aruncarea ciocanului, iar anul trecut a câştigat medalia de aur la aruncarea ciocanului şi medalia de bronz la aruncarea greutăţii, la Jocurile Mondiale ale Poliţiştilor şi Pompierilor desfăşurate în Los Angeles. Florin Asmarandei, în prezent legitimat la C.S.M. Bacău, este angajat în cadrul ISU Neamţ în postul de comandant de echipaj la Detaşamentul de pompieri Roman. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel