Nea Marin, despre problemele de sănătate! “Am scuipat sânge!”

Le face el viața grea vedetelor care participă în emisiunea"Poftiți la Nea Marin", dar, la rândul său, îndrăgitul Nea Marin a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre viața lui și a mărturisit la un moment dat că nu a fost ocolit de probleme de sănătate.

„Am scuipat sânge. Mai bolnav sunt eu. Mâine mă duc să-mi fac analize la plămâni. Habar n-aveți prin ce trec eu. Am scuipat sange”, i-a spus Nea Mărin Biancăi Drăgușanu la „Poftiti pe la noi”, emisiune pe care o prezenta la acea vreme, supărat pe faptul că Bianca s-a panicat din cauza unor probleme cu gâtul. După ce a mers la medic pentru a face câteva analize și investigații, dar și o radiografie la plămâni, Nea Marin a descoperit că problema e în zona laringelui și a faringelui, drept urmare, nu a avut voie să vorbească șapte zile.

(oar_w460)

„N-am avut nimic grav, moștenesc de la mama un ficat care nu elimină grăsimile și am probleme. Și-a făcut toată lumea griji, am primit multe telefoane, am fost să îmi fac niște analize la Fundeni acum 20 de ani. Sunt ok, drept dovadă i-am alergat pe dracii ăștia două luni de zile. Mănânc foarte sănătos acum, țin regim. Eu n-am mâncat carne de porc timp de 18 ani și acum am mers pe la Maramureș și am început din nou”, a povestit Nea Marin, la Xtra Night Show.

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel