NBC, ”Fake News” la cel mai înalt nivel. Trump, reacție promptă

Casa Albă se află în mijlocul unui nou scandal. Rex Tillerson l-ar fi numit pe Donald Trump ”idiot” și a fost la un pas să demisioneze. Totul nu a fost decât un ”fake news” (nr. - știre falsă) lansată de NBC News.

Potrivit NBC News Secretarul de Stat american Rex Tillerson l-ar fi numit pe Donald Trump ”idiot”. Totul s-ar fi petrecut în timpul unei reuniuni care a avut loc în această vară la Pentagon. Mai mult, potrivit NBC News, Tillerson a fost la un pas să demisioneze din cauza neînțelegerilor pe care le-a avut cu Donald Trump în ceea ce privește tensiunile din politica externă, relația cu Iranul și Coreea de Nord.

Donald Trump a reacționat imediat și a precizat că este vorba de "Fake News" (nr. - știri false). Totodată, președintele SUA a solicitat NBC News să-și ceară scuze imediat. 

Într-o conferință de presă susținută astăzi, Rex Tillerson a negat categoric că a vrut să demisioneze, precizând că nu vrea să comenteze chestiuni ”mărunte”, informează Fox News. Tillerson a subliniat că îl sprijină pe Trump în ceea ce privește obiectivul politicii externe iar președintele SUA ”își iubește țara”. Totodată, el a mai precizat că Donald Trump ”îi pune pe americani și America pe primul loc”.

Într-o altă postare pe Twitter, Donald Trump a transmis că NBC News este ”mai necinstit” chiar decât CNN, arătând din nou că știrea este una falsă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel