NBA. Amendă de 25.000 dolari pentru insulte

Russell Westbrook, vedeta echipei Oklahoma City Thunder, a fost condamnat la plata unei amenzi în valoare de 25.000 dolari pentru o altercaţie verbală pe care a avut-o cu un fan al echipei Utah Jazz, a anunţat, marţi, liga profesionistă nord-americană de baschet (NBA). 

O declaraţie făcută de vicepreşedintele ligii, Kiki VanDeWeghe, a confirmat sancţiunea aplicată MVP-ului 2017 (cel mai bun jucător) pentru incidentul care s-a produs luni la Vivint Smart Home Arena din Salt Lake City. Utah Jazz a mai indicat că fanului implicat în altercaţie i s-a interzis pe viaţă accesul în sălile de baschet, motivându-se 'insulte verbale excesive şi denigratoare'.

Acuzație de rasism

În cursul meciului câştigat luni de Thunder (98-89) în faţa lui Utah Jazz, Westbrook a ameninţat un cuplu de fani ai echipei Utah Jazz pe care apoi i-a acuzat de remarci rasiste. 'Bărbatul şi partenera sa din tribune mi-au spus să mă pun în genunchi, aşa cum procedam noi înainte. Dar pentru mine a fost o lipsă totală de respect şi, în plus, consider că a avut caracter rasist. Sunt mulţi care vin la meciuri pentru a spune tot felul de lucruri lipsite de respect la adresa mea sau a familiei mele. Dar timp de atât de mulţi ani, eu nu am spus niciodată nimic pentru a nu răni sau insulta oamenii', a precizat Westbrook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel