EXCLUSIV  Naumovici, omul care a revoluționat publicitatea, INTERVIU: Halatul, cât e halatul?!

Bogdan Naumovici, cel mai cunoscut om de publicitate din România, a venit în redacția DC News.

Interviul pe care ni l-a acordat în exclusivitate îl puteți urmări miercuri, 2 mai, începând cu ora 11:00 atât pe pagina de Facebook DC News, cât și pe Youtube în acest articol. 

Bogdan Naumovici, omul care are peste 100 de premii de creație și peste 30 de premii de eficiență, fiind decorat cu 'Cel mai bun Profesionist al Deceniului în Publicitate', a demonstrat că se poate deveni lider de piață în bere fără să arăți grupul de 3-4 băieți discutând la masă despre malț și hamei, în timp ce toarnă cu încetinitorul în pahar, că poți vinde suc la sticle mai mici si mai scumpe fără să arăți un fruct stors timp de 13 ani, sau iată, că poți deveni lider de piață în electro-retail, triplându-ți cifra de afaceri si market share-ul, fără să filmezi niciodată în magazin sau familii fericite holbându-se la plasma proaspăt cumpărată.

O carieră de succes

Bogdan Naumovici a lucrat la Leo Burnett ca junior copywriter. Asta era în 1997. În 2000 a fost director de creaţie, în 2001 a devenit şi acţionar Leo Burnett, în 2005 a fost director de creaţie pe Europa Centrală şi de Est, pe 12 ţări, iar din 2006 și-a făcut agenția sa. Despre ce înseamnă să ai succes în publicitate și multe alte subiecte interesante, Bogdan Naumovici a vorbit la DC News. Nu uitați: miercuri, 2 mai, începând cu ora 11:00!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel