EXCLUSIV  Naty Badea surprinde din nou: ”E mai mult decât am visat"

Naty Badea
Naty Badea

Naty Badea surprinde din nou: a terminat de scris primul ei roman.

„Vestea buna e că am terminat de scris primul meu roman, Rămâi cu bine! Rămâi cu mine! (Nimic nu este certitudine până nu devine amintire)! Vestea și mai bună este că a ieșit exact cum am visat eu. De fapt, cred ca mai mult decât am visat", a anunțat Naty Badea.

Lansarea ar urma să aibă loc în această primăvară. „Emoții... poate mai mari decât la prima experiență literară a mea...", a spus Naty Badea, adăugând: „Sper ca în această primăvară să îl pot împărtăși cu voi!!!! De abia aștept! Curând vă voi oferi și un fragment ca să vă stârnesc curiozitatea".

În cadrul unui interviu acordat DCNews, anunțase că lucrează la primul ei roman, care va fi „neașteptat", dar și la o carte de poezii în limba italiană, intitulată „Piu' di ieri, meno di domani". „Poeziile sunt scrise direct în italiană. Nu sunt traduceri. Este o altă poveste decât Sunt Aici!, un alt proiect, fără legătură. Va fi o carte unică și ceva ce nu s-a mai făcut din câte știu eu. O carte unică și senzațională", spunea Naty Badea.

Pentru ea, întreaga experienţă „Sunt Aici!" a fost şi este absolut fabuloasă. Primele două cărți pe care le-a lansat ("Sunt Aici!" şi "Sunt încă Aici!"), i-au schimbat viaţa, după cum a spus chiar ea.

În cadrul unui alt interviu acordat DC News, Naty Badea spunea: „Dacă Sunt Aici! e cartea întrebărilor, a cunoașterii şi a mirărilor, Sunt încă Aici! este continuarea poveștii și finalul său, cartea răspunsurilor, a recunoașterii și a asumării de sine. Cu o structură asemănătoare primului, cel de-al doilea volum este atât de diferit! Începe cu "Preludiul lui" și se încheie cu 5 scrisori dedicate Anei, niște pilde, niște lecții de viață pe care i le las fiicei mele ca soluții și răspunsuri la care se va putea întoarce oricând atunci când va da de greu în viață. Cartea Sunt încă Aici! se încheie cu Epilogul meu, care strânge până la esență această poveste și această experiență complexă!".

VEZI ȘI: EXCLUSIV Mădălina Turza, audiență excepțională la ministrul Teodorovici. Victorie uriașă: "Ajunge pe masa Guvernului!"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel