Nathan Massey și Cara De La Hoyde vor deveni părinți

Pe Nathan Massey și Cara De La Hoyde îi așteaptă momente emoționante, cei doi se pregătesc să-și întâmpine împreună primul copil, în ciuda faptului că s-au despărțit cu puțin timp înainte de anunțarea veștii.

În timp ce Cara a sugerat recent că este deschisă pentru o reîmpăcare, Nathan a insistat că între cei doi nu mai există posibilitatea de a redeveni un cuplu.

Nathan, în vârstă de 25 de ani, se află în condiții bune cu mama copilului său, dar crede că este mai bine să rămână doar prieteni în viitor. "Suntem bine. Trebuie să fim în formă bună pentru copil. Nu cred că vom mai forma vreodată un cuplu", a mărturisit acesta.

Comentariile sale vin la doar cateva saptamani dupa ce Cara, în vârstă de 26 de ani, a sugerat că speră să se împace într-o zi și să aibă mai mulți copii. "Bineînțeles, ar fi minunat să avem o familie, să ne uităm înapoi și să arătăm copiilor unde ne-am întâlnit. Este important ca ei să știe că mama și tata s-au iubit unul pe altul și că au fost făcuți din dragoste", a declarat Cara. 

Emoții mari

În ciuda faptului că Nathan exclude orice altă împăcare între ei, fostul protagonist al show-ului "Love Island" este foarte implicat în sarcina Carei și așteaptă cu nerăbdare să afle dacă vor avea un băiat sau o fată. "Cu siguranță ne dorim să știm sexul. Vom merge împreună la medic și vom afla", a spus Nathan, conform CelebsNow.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel