Năstase - Brigitte, divorț: Nu îi las nici numele!

Ilie Năstase și Brigitte au divorțat, după zece ani de iubire cu năbădăi. Cu o zi înainte de a se prezenta la tribunal, cei doi au discutat, la Xtra Night Show, la Antena 1.

"De vreo trei zile sunt într-o depresie. E foarte greu. Mi-am dorit să divorţez. Totul a început în 2016 când m-am operat de tumori la plămâni. M-am trezit singură pe un pat de spital, fără Ilie lângă mine. Am avut o prietenă cu mine, dar nu pe el. Ilie tăia o panglică aici în Otopeni, în timp ce eu urcam pe masa de operaţie de la Viena. Atunci mi-am reevaluat viaţa. După ziua mea de 40 de ani, am plecat la Timişoara şi am început o relaţie cu Cătălin Cazacu.

De la el mi se trage toată povestea cu despărţirea mea de Ilie. Eu m-am îndrăgostit foarte tare de el. Am plecat în martie de la Ilie Năstase. El a fost persoana pentru care am plecat de acasă şi am crezut că cu el îmi voi reface viaţa. Cătălin mai umbla cu cineva şi am văzut asta după ce i-am pus detectivi. Ne-am certat. Ilie l-a ameninţat. A ieşit un scandal foarte urât anul acesta de 1 mai. Atunci Ilie Năstase l-a văzut pe Cătălin. De când i-am recunoscut că mă îndrăgostisem de el, devenise obsedat de Cătălin", a povestit Brigitte la Antena 1.

Replica lui Ilie Năstase nu a întârziat să apară:

"Eu sunt de acord. Nu o să îi las nimic, eu nu am copii cu ea şi nu am de ce să îi las. Nu îi las nici numnele. Nu mai vreau circul ăsta care a fost. Nu mă interesează. Nu am nicio treabă. E puţin urât să vii cu o zi înainte de divorţ să faci circ. Anul trecut erai cu Cazacu. Dacă nu vrei să îmi dai divorţul poate se supără Corneliu (n.r. actualul ei iubit). Fata cu care sunt are foarte bun simţ şi vrea să se termine mai întâi şi apoi intrăm în relaţie. (...) Numele nu i-l dau. Te-am chinuit eu un an? Tu m-ai chinuit opt! Vă rog să mă scuzaţi, eu merg să mă culc", a spus Ilie Năstase în direct la "Xtra Night Show".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel