NASA nu ar spune adevărul în legătură cu un OZN ce orbitează un asteroid-VIDEO

Specialiștii NASA spun că obiectul ce orbitează un asteroid, aproape de Pământ, este "o lună" mai mică, În schimb, susținătorii OZN-urilor nu sunt atât de siguri că această informație este corectă.

Potrivit unui articol publicat pe mirror.co.uk, preluat de evz, NASA a declarat că obiectul sub forma unui disc ce orbitează un asteroid foarte aproape de Pământ nu este nimic altceva decât o lună mai mică. Însă susținătorii OZN-urilor au acuzat agenția spațială de minciună și insistă că, de fapt, este vorba despre o navă spațială extraterestră.

În această înregistrare, unul dintre cei susținătorii acestei teorii, Tyler de la Securedteam10, explică de ce el crede că asteroidul care a trecut la 199,600 de km de Pământ, pe 26 ianuarie 2015, nu este ceea ce pare.

[citeste si]

El susține că obiectul cu un dimetru ce măsoară 70 de metri nu seamănă cu o lună. De asemenea, el insistă că obiectul are și câteva cilindre metalice. Deși chiar el admite că acestea nu sunt dovezi care să arate că obiectul din imagine este o navă spațială, este sigur că nava este de origine extraterestră.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel