NASA, IMAGINEA SĂPTĂMÂNII. Apus de soare de pe Stația Spațială Internațională

Inginerul de zbor al Expediției 47 Jeff Williams de la NASA a capturat la 25 aprilie 2016 o serie de fotografii pentru această imagine compusă a apusului de soare reflectat de ocean, publicată la 16 iunie pe site-ul agenției spațiale americane.

Jeff Williams a devenit comandantul Expediției 48, care a început în mod oficial sâmbătă dimineața, avându-i ca ingineri de zbor pe astronauții Oleg Skripochka și Alexey Ovchinin. Cei trei își continuă șederea la bordul Stației Spațiale Internaționale în așteptarea a trei noi membri ai echipajului, al căror zbor de două zile spre ISS este prevăzut să înceapă la 6 iulie, potrivit Agerpres.

Expediția 47 a încheiat 186 de zile în spațiu, odată cu aterizarea, sâmbătă, în Kazahstan. Astronautul NASA Tim Kopra s-a întors acasă la Houston în ziua următoare. Astronautul britanic Tim Peake, de la Agenția Spațială Europeană, a zburat la Koln, Germania, pentru o perioadă de refacere. Cosmonautul rus Yuri Malenchenko s-a întors în Rusia, după finalizarea celei de-a șasea sa misiuni în spațiu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel