NASA: BIBLIA spune adevărul. Cu precizie de minute - DEMONSTRAȚIE/VIDEO

Descoperirea recentă a celor de la Administrația Aeronautică și Spațială Națională (NASA) aduce la lumină spusele din Biblie, confirmând că aceste povestiri biblice sunt de fapt adevărate.

Oamenii de știință inspectau poziția mai multor obiecte spațiale, inclusiv a soarelui, a lunii și a planetelor în 100 și 1000 de ani – acest lucru este făcut regulat pentru a preveni ciocnirea sateliților noștri cu orbitele planetelor, când au constatat un lucru neobișnuit, potrivit descrieri.ro.

În timpul unor calcule făcute pe calculator, un semnal de alarmă a pus totul pe pauza, însemnând că ceva era greșit, fie cu datele introduse fie cu rezultatele. După intervenția departamentului de service, oamenii de știință au concluzionat că undeva în spațiu, o zi lipsea în timpul trecut!

Nimeni nu a putut rezolva problema până când un creștin a explicat că, în școala de duminică li s-a spus despre Soarele care a stat nemișcat. Desigur, nimeni nu a crezut, dar când omul a luat Biblia, a deschis cartea lui Iosua și o declarație destul de absurdă a început să capete sens.
Au citit pasajul când Dumnezeu I-a zis lui Iosua:

"Nu te teme de ei, i-am dat în mână ta; nu va mai fi un om dintre ei care să stea înaintea ta" (Iosua 10:8)
Iosua era îngrijorat pentru că el fusese înconjurat de inamic, și dacă ar fi căzut întunericul, el ar fi fost învins. Aș că Iosua a rugat pe Domnul să țină soarele nemișcat!
Așa e – " Și soarele sa oprit și luna a stat până ce poporul și-a răzbunat pe vrăjmășii lor. Nu este acest lucru scris în cartea lui Ja'-Sher? Așa că soarele a stat în mijlocul cerului si să grăbit să nu apună cam o zi întreagă " (Iosua 10:13)

Oamenii de știință au ajuns la concluzia că aceasta a fost ziua care lipsește. Ei au examinat calculele de pe calculator și au constatat că lipseau defapt, 23 de ore și 20 de minute, care nu alcătuiesc chiar o zi întreagă ca și în cartea lui Iosua.

După ce au recitit Biblia, au văzut că scria" aproximativ o zi". Deși Biblia avea dreptate, mai lipseau totuși 40 de minute, care nu puteau pur și simplu să dispară, deoarece ar putea creea probleme pentru următorii 1000 de ani.

Creștinul și-a amintit apoi ceva despre faptul că soarele a mers înapoi. Nimeni nu l-a rezut din nou dar au deschis Biblia și și-au dovedit că greșesc.

[citeste si]

Ezechia a fost vizitat pe patul de moarte de Isaia proorocul, care i-a spus că nu e încă timpul. Ezechia a cerut un semn, iar Isaia a întrebat dacă soarele ar merge mai în față cu 10 grade sau mai în spate cu 10 grade? Ezechia a răspuns: " Este un lucru ușor ca umbra să coboare 10 grade ; dar mai greu este să se întoarcă 10 grade."

"Și profetul Isaia a strigat către Domnul, și El a adus umbra zece grade înapoi, prin care aceasta a căzut în cadranul lui Ahaz."

10 grade sunt egale cu exact 40 de minute!
Cele 23 de ore și 20 de minute de la Iosua și 10 grade(40 de minute) de la cei 2 regi au fost evidența pentru ziua lipsă!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel