FOTO Un nou chip pentru păpuşa Barbie: Naomi Osaka

În ziua în care a împlinit venerabila vârstă de 60 de ani, păpuşa Barbie vine cu o noutate.

Noua regină a tenisului mondial feminin, japoneza Naomi Osaka, a recunoscut, joi, cu ocazia turneului de la Indian Wells (California), că încă nu poate realiza că există o păpuşă Barbie cu chipul său, relatează AFP. 'Este ceva extraordinar, întrucât atunci când eram copil m-am jucat mult cu păpuşa Barbie', a explicat ea.

'Dar, în acelaşi timp, este un pic suprarealist', a adăugat Osaka, care a câştigat US Open 2018 şi Australian Open 2019. Născută din mamă japoneză şi tată haitian, numărul unu mondial s-a declarat mândră să 'reprezinte oamenii care consideră că nu sunt reprezentaţi', un adevărat obiectiv pentru ea, a mai spus jucătoarea care a detronat-o din poziţia de lider mondial pe românca Simona Halep.

 

Citește și: Simona Halep, mesaj de forță despre ANTRENOR! "Acest lucru ar fi fost imposibil"

Bani donați

Păpuşa cu chipul său, cu o bogată podoabă capilară ascunsă sub o şapcă, aparţine colecţiei 'Sheroes' (eroi la feminin) din rândul căreia mai fac parte gimnasta Laurie Hernandez şi scrimera Ibtihaj Muhammad. Osaka, în vârstă de 21 de ani, a decis să aloce banii pe care îi va câştiga din parteneriatul cu gigantul de jucării Mattel unei şcoli înfiinţate de tatăl său în Haiti.

Naomi Osaka, deţinătoarea titlului la Indian Wells, va intra direct în turul 2 şi va juca în compania franţuzoaicei Kristina Mladenovic. Tot în turul secund va intra şi Simona Halep, care va juca împotriva cehoaicei Barbora Strycova, care a dispus de elveţianca Viktorija Golubic cu 6-2, 7-6 (4) în primul tur.

Citește și: Liga Campionilor - Suporter Manchester United, înjunghiat pe stradă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel