Desemnat port-drapelul Spaniei, Rafael Nadal, renunță la Olimpiadă

Desemnat ca port-drapelul Spaniei la deschiderea Jocurilor Olimpice de la Londra, tenismenul Rafael Nadal nu va putea participa din cauza unei accidentări la genunchi. 

Spania va avea la Jocurile Olimpice un sportiv în minus, asta după ce, tenismenul Rafael Nadal s-a accidentat la un genunchi. Mai mult decât atât, ibericii trebuie să găsească un alt sportiv portdrapel la Olimpiada de la Londra, asta după ce, ieri, spaniolii îl desemnaseră pe Nadal să poarte drapelul Spaniei.

"Din pacate, nu am reuşit să mă recuperez pentru Jocurile Olimpice. Este unul dintre cele mai triste momente din cariera mea. Nu mă simt în forma necesară pentru o asemenea competiţie, nu voi mai face deplasarea. Nu pot fi egoist, trebuie să mă gândesc la colegii mei, să las un tenismen care e apt să meargă la Londra", a declarat Nadal

Inflamaţia genunchiului îl obligă pe Nadal să absenteze de la cea de-a doua Olimpiadă din cariera sa. Deşi se află în recuperare, analizele nu îi sunt favorabile sportivului, iar medicii l-au sfătuit pe tenismen să absenteze de pe terenul de tenis până când starea de sănătate i se va îmbunătăţi, relatează HotNews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel