Mylan, un producător global de medicamente, se extinde pe piața din România

Mylan N.V. , una dintre cele mai mari companii farmaceutice la nivel global, a anunțat astăzi că vânzările pe piața românească ajung la 11 milioane de cutii de medicamente pe an.

Mylan are reprezentare directă în România ulterior achiziționării diviziei de medicamente mature și generice de marcă a companiei Abbott Laboratories în 2015. Compania utilizează un singur standard de calitate pentru toate fabricile sale din întreaga lume. În fiecare minut, 20 de cutii de medicamente Mylan sunt comercializate în farmacii către pacienții români. În același timp, 8 din 10 români care se vaccinează împotriva gripei folosesc un produs Mylan .

Compania a anunțat, de asemenea, evoluția sa după doi ani pe piața românească, precum și planurile și proiecțiile companiei pentru 2017. În urma achiziției diviziei de medicamente mature a companiei Abbott în 2015 și a companiei Meda în 2016, Mylan România are un portofoliu care include în prezent peste 50 de produse - generice și de marcă, precum și medicamente care se eliberează fără prescripție – care acoperă unele dintre cele mai importante arii terapeutice: afecțiuni cardiovasculare, ale sistemului nervos central, gastroenterologie, anti-infecțioase, managementul durerii, dermatologie, alergologie.

„În anii următori, Mylan va continua extinderea portofoliului său, pentru a-l pune la dispoziția pacienților, precum și colaborarea cu autoritățile, în scopul de a identifica cele mai bune soluții pentru dezvoltarea unor politici de sănătate durabile, în special în privinţa accesului pacienților români la medicamente de calitate și la prețuri accesibile", a declarat Adrian Grecu, Country Manager Mylan România.

Anul acesta, compania va lansa noi medicamente pentru tratarea alergiilor și afecțiunilor dermatologice. Pe termen lung, compania își propune să acopere cât mai multe arii terapeutice, în conformitate cu viziunea de a furniza medicamente de calitate la prețuri accesibile pentru cei 20 de milioane de români.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel