EXCLUSIV  Mutu rupe pământul

În cazul primarului de la sectorul 6 titlul nu e o figură de stil, ci trista realitate. Străzile se rup la propriu sub greutatea mașinilor ”parcate” în trafic.

Dacă din Pipera e greu să ieși, în Drumul Taberei sau Militari e dificil să intri. Ambuteiajele sunt înfiorătoare: dimineața pe un sens, seara pe celălalt. Înțeleg eventuala strategie politică: pe trei laturi, Palatul Cotroceni este gazat de mașinile care încearcă să depășească bariera Panduri-Răzoare-Geniului, seara, sau Eroilor-Splai, dimineața. Dar, totuși, care e vina sutelor de mii de bucureșteni ”arestați” câte două-trei ore pe zi în cutiile de tablă ale transportului public ori personal.   

Evident, nu pot să-i cer primarului de sector să  facă un pasaj-două. Nici să termine metroul, care oricum nu duce la vreun bloc de birouri, odată ce capătul de linie e la Operă. Nici să introducă benzi suplimentare alternative, în funcție de sensul coloanei, pe Șoseaua Cotroceni. Nici să o lărgească, că nu stă Capitala într-un strat cu flori. Știu că îi e imposibil să construiască o bretea, pe aceeași Șosea Cotroceni, pentru cei care fac dreapta, cum urcă Dealul. Cine a mai văzut să se construiască, la stat?     

Dar am dreptul să știu ce face cu Poliția Locală, de ce nu o scoate în intersecții? E trimisă să mulgă piețele, luptă cu criminalitatea transfrontalieră, e dărămată de lene, a desființat-o, să nu mai plătim atâția inutili iar cu banii va face parcări? Aștept un răspuns, în față la Leu. Nu mă mișc până nu-l primesc. Nici nu am cum, pe Maniu e blocaj total la ora asta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel