Mutu o avertizează pe Firea cu publicarea dovezilor: Minte

Roxana Neagu / 06 feb 2019 / 14:55

Primarul Sectorului 6, Gabriela Mutu, reacționează la afirmațiile de astăzi ale Gabrielei Firea. 

”Referitor la noi afirmații neconforme realității, declarate de doamna primar general, fac următoarea mențiune:

Atât doamna primar general, cât și colegii primari ai sectoarelor Municipiului București au fost invitați la întâlnirea cu ministrul de finanțe, din 30 ianuarie 2019, pe tema bugetului. Personal i-am transmis mesajul cu invitația și tema propusă, cu o zi înainte, cât și un mesaj de reamintire în dimineața zilei stabilite pentru această întâlnire.

Faptul că toți ceilalți primari s-au prezentat, dar doamna primar general minte astăzi, spunând că nu a primit această invitație, denotă dezinteresul real pentru discuțiile aplicate despre buget și redistribuirea veniturilor către bucureșteni.

Nu doresc să se ajungă la publicarea dovezilor transmiterii acestor mesaje, dar ele există și susțin declarațiile mele.” este declarația primarului Gabriel Mutu. 

Gabriela Firea a acuzat că până astăzi nu a fost invitată oficial la nicio întâlnire. "S-a decis soarta bucureștenilor cu ușile închise și cu unele persoane care nu aveau dreptul legal să-și spună opinia despre bugetul Capitalei", susține primarul Capitalei.

Vezi mai mult aici: Firea, avertisment înainte de întâlnirea cu Dragnea: Să aibă grijă, ei vor răspunde