Mutu, dezamăgit de tragerea la sorți: Vă promit asta

Dinamo a avut ghinion la tragerea la sorți în Europa League. Trupa burureșteană a picat tocmai cu Atletic Bilbao, cea mai puternică echipă pe care o puteau întâlni.

Oficialul ”câinilor”, Adi Mutu, nu și-a ascuns dezamăgirea după tragerea la sorți. Cu toate că șansele pentru Dinamo de a trece mai departe sunt mici, Mutu promite că spaniolii vor avea mult de muncit pentru calificare.

"Este adversarul pe care nu voiam să-l întâlnim. Athletic Bilbao este o echipă cu mare experienţă, acum cinci ani au jucat finala chiar aici, pe Arena Naţională (n.r. cu Atletico Madrid). Au prima şansă, dar vom da totul pe teren, vor munci foarte mult cu noi dacă vor să ne elimine. Asta pot să vă promit!", a declarat Adi Mutu.

"Aş fi preferat Bilbao pentru că jucătorii pe care-i avem noi sunt obişnuiţi cu jocul din Spania. Cu AC Milan era mai greu. Sper să fim pregătiţi la ora meciului şi să ne exprimăm la valoarea noastră. Ei pleacă cu prima şansă. Ne aşteptăm la 40.000 de "câini", care să ne încurajeze şi să facă o atmosferă aşa cum n-a mai pot niciodată, pentru că revenim în Europa după cinci ani", a mai spus Mutu, scrie Prosport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel